BAG OM P-LINE STUDIO

Jeg hedder Celina Jespersen og jeg har startet P-Line Studio med en drøm og mission om at hjælpe mindre virksomheder med deres markedsføring. Flere mindre virksomheder ender med at fravælge deres markedsføring enten på grund af mangel på ressourcer, manglende overskud eller det faktum, at der ikke er opgaver nok til en fuldtidsstilling inden for markedsføring. 

Jeg brænder for at hjælpe netop disse virksomheder med min ekspertise indenfor markedsføring med en skræddersyet løsning; En løsning som passer perfekt til virksomhedens strategi, ambitioner og økonomiske situation.  

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet Cand.it – med en bachelor i Kommunikation & Digitale Medier samt en kandidat i Interaktive Digitale Medier – begge fra Aalborg Universitet. Jeg har i flere år arbejdet som Digital Marketing Manager i et stort bolighus og har derfor en stor erfaring inden for dette område.

Jeg er typen, der kan blive inspireret af selv de mindste ting i min hverdag; en gåtur i naturen, et møde med et interessant menneske eller blot af en ny farve i bybilledet. Alle elementer, som bidrager til min kreativitet, der viser sig i store dele af mit arbejde men som også brænder igennem i min personlighed. Et stort drive og en ambitiøs tilgang viser sig i alt hvad jeg omgiver mig med og derfor er noget af det væsentligste i et fremtidigt samarbejde også, at der er en god kemi, da det har stor betydning for mig at lære både dig og din virksomhed at kende. 

NAVIGÉR RUNDT

BOOK ET ONLINE MØDE